Skąd do nas trafiłeś: Inne
Model Telefonu: D900i
Wysłany: 2010-03-07, 18:26 Kilka problemów d900i
Mam samsunga d900i i włożyłem go do szuflady (na jakiś miesiąc) bo gry java nie działały. Wczoraj wyjąłem i zauważyłem kilka problemów: Podczas gdy telefon był zamknięty wszystko działało, ale po rozsunięciu ekran gasł a klawiatura nie (tak orientacyjnie chciałem zobaczyć to mp3 działały), i po rozsunięciy nie działały klawisze Strzałka góra, dół, przycisk ok/i, przycisk Powrót (prawy ten z trzema kropkami). Nie mogę naładować bo mruga "ładuje" , potem wyłącza się tel. i znowu ładuje i tak w kółko. Dzisiaj się nie włącza, nie reaguje i to samo ładyje się, przestaje. Do tego styki są zaśniedziałe, i dziwnym sposobem jeden styk odpadł (lata se luźno). Ja jestem z pytaniem co to jest (co do naprawy/wymiany?) Ile to może kosztować, czy wymiana tego jest opłacalna? Z góry thx za odpowiedź.
_________________ Co was nie stać na ŻŁOPANIE piwa. Pocałujcie mnie w D***.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum