Samsungi.Pl Centrum Twojego Samsunga Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem komunikacja komputer C3050
Autor Wiadomość
gramek1 

Skąd do nas trafiłeś: Wyszukiwarka
Model Telefonu: c3050
Wysłany: 2010-01-28, 10:08   Problem komunikacja komputer C3050

Witam szanownych kolegów. Na początku chcę Was przywitać, gdyż jestem tu nowy. Mam problem związany z komunikacją Komputer-Samsung C3050. Zakupiłem kabelek do wymienionego aparatu oraz ściągnąłem ze strony Samsunga programik New PC Studio który zainstalowałem na moim komputerze. Kabelek jest sprawny ponieważ po podłączeniu telefonu oraz uruchomieniu PC Studio w prawym górnym rogu widać ikonkę z modelem mojego aparatu, a po kliknięciu w nią pokazuje się widok z ze zdjęcia nr1. Jak widać Są tutaj do wyboru katalogi (w pamięci wewnętrznej-tylko taką posiadam).music, images, videos, other files, sounds. Jednak niestety po klliknięciu w którykolwiek z nich (sprawdziłem wszystkie) okazuje się że są one puste. Pragnę dodać iż w aparacie nie mam dodatkowej pamięci a na pamięci wewnętrznej mam zrobione dużo zdjęć które chcę zgrać na komputer. Dziękujęza wszelką pomoc.

Okazuje się że tylko w katalogu music jest podkatalog downloaded i po kliknięcie w niego są dwa pliki muzyczne Mp3 (rysunek samsung3) które znajdują w pamięci telefonu.
Postaw piwo autorowi tego posta

..:: Sponsor ::..

Dołaczył:
Skad: Google

Odpowiedz do tematu