Skąd do nas trafiłeś: Wyszukiwarka
Model Telefonu: Samsung B3310
Wysłany: 2010-01-08, 15:31 Samsung B3310 problem z bluetootch
Siema. Mam problem iż moja mama ma bluetooth do komputera ale bez oprogramowania. Pobrałam program Bluesoleil i wszystko dobrze ale myślę sobie jak tu teraz muzykę wysłać z komputera na komórkę (Od razu mówię ze komórkę dostałem od gościa z plusa i w pudełku nie było żadnego oprogramowania ani kabelka USB), no i nie wiedziałam co zrobić więc zobaczyłam na necie że jest program Samsung PC Studio 3 przez które można wygrywać rzeczy więc pobrałam ten plik i już wszystko dobrze bo nawet bluetooth mnie znalazł ale wyświetla mi się tam komunikat iż nie umie się połączyć i żeby pamiętać że te program może nie obsługiwać tego telefonu. Chciała bym normalnie wgrać muzykę a tu tyle problemów Posiadam Samsunga pierwszy raz i trochę jestem zawiedziona bo do noki było oprogramowanie kabel USB tylko się podłączało i już można było w programie wgrywać piosenki na telefon a tu mam taki problem Proszę o pomoc. Od razu dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum